Over Immink Vastgoed & Makelaardij in Regio Rotterdam en omstreken

Wij zijn hét makelaarskantoor voor de verkoop en aankoop van uw woning in regio Rotterdam en omstreken. Wat ons uniek maakt, is onze kennis in bouwkunde en vastgoed in combinatie met een passie om mensen te helpen en hun dromen te laten uitkomen. Dit samen met onze creativiteit, oog voor detail en mogelijkheden zien die een ander nog niet heeft gezien, zorgen ervoor dat wij in staat zijn u op een ontspannen manier te begeleiden in de verkoop of aankoop van uw woning.

Persoonlijk advies op maat

Immink Vastgoed & Makelaardij kent regio Rotterdam en omgeving als geen ander. Wij zijn op de hoogte van de actuele woningmarkt en dé makelaar met een open blik. Onze persoonlijke aanpak en werklust zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Ons gedreven en enthousiaste team met aan- en verkoop makelaars kan u op alle mogelijke punten adviseren en begeleiden. Met hun uitgebreide kennis en ervaring geven zij u een deskundig en persoonlijk advies op maat. Immink Vastgoed & Makelaardij helpt u met de zoektocht naar uw nieuwe droomwoning of bij het vinden van potentiële kopers. Ook helpen wij u bij het opstellen van een energielabel voor uw woning. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor vastgoedbegeleiding en bouwadvies op maat. Meer weten?

Vastgoedbegeleiding

Meer informatie over “makelaar Rotterdam en omgeving"?

Wilt u meer informatie over wonen in de omgeving Rotterdam, wilt u uw woning verkopen of wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +316-25036344. U kunt ons ook een mail sturen via contact@immink-vastgoedmakelaardij.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees op de volgende pagina's meer over alle diensten van Immink Vastgoed & Makelaardij:

Aankoop Verkoop Vastgoedbegeleiding Energielabel